Lastbiler, maskintrailere og blokvogne

Vi sætter en ære i hurtige, effektive og værdiskabende transport løsninger.

Vores maskinpark er skræddersyet til de transportopgaver som vi udfører for vores kunder, og vores chauffører er uddannet i at håndtere specialtransporter med tungt, bredt og højt læs. Vi ejer i alt 5 sættevognstrækkere, 5 maskintrailere og 1 sværlast blokvogn som alle er bygget specifikt efter vores ønsker og behov, og giver vores kunder maksimal værdi i form af kvalitet, fleksibilitet og hurtighed.

Herudover samarbejder vi med erfarne og kompetente rådgivende firmaer som har stor erfaring i at håndtere tilladelser og følgebiler i ind- og udland. Alle transporter er fuldt dokumenterede og overholder samtlige krav til sværlast transport, såsom tilladelser, forsikring, eventuelle følgebiler og toldklarering etc.

Så vi hjælper ikke bare vore kunder med at finde den helt rigtige truck, terminal-trækker eller containermaskine, vi leverer en totalløsning som indebærer transport fra dør-til-dør samt eventuel on-site hjælp ved opstart og ibrugtagning – og alt leveret on-time med egne specialister og egen maskinpark.