ProTruck A/S – afdeling Vest

Hos ProTruck sætter vi en ære i at levere produkter og serviceydelser i højeste kvalitet. For at underbygge denne ambition sørger vi også for, at vores faciliteter og værktøjer i fuldt omfang understøtter denne ambition.

Hovedkontoret i Odder lige syd for Aarhus er et godt bevis herfor. I 2014 opførte ProTruck en helt ny domicilbygning på 5000 m2 som er skræddersyet til moderne og rationel drift af en gaffeltruck virksomhed. Bygningen rummer kontorer i tre etager, reservedelslager, mekanisk værksted, smedeværksted, laderum til batterier, vaskehal, pladeværksted, malerværksted og sågar en sandblæse-kabine.

Ambitionen var at kunne beherske alle de faglige discipliner, som en ambitiøs og moderne truckvirksomhed har brug for, i eget regi.

I Januar 2017 udvidede vi med en trendsættende salgsafdeling med showroom og lager, som løfter barren og sætter helt nye standarder for fremvisning og demonstration af gaffeltruck og kørende materiel. Bygningen er på knap 5000 m2 hvor vi fremviser både nye produkter og top-klargjorte brugte maskiner. Den nye bygning suppleres af et koldlager på 1000 m2 til ikke klargjorte maskiner og truck-tilbehør.

I alt råder ProTruck over et jordtilligende på over 100.000 m2 og top-moderne bygninger på mere end 12.000 m2, hvor vi hver dag arbejder hårdt på at skabe værdi for vores kunder.