Servicevogne

Hos ProTruck sætter vi en ære i at levere både produkter og serviceydelser i højeste kvalitet og med mindst mulige belastning for miljøet.

For at underbygge denne ambition sørger vi også for, at vores faciliteter og værktøjer i fuldt omfang understøtter denne ambition.

Vores servicebiler er alle af mærket Mercedes Sprinter og har alle miljøvenlige euro5 eller euro6 motorer med lavt brændstof forbrug, og dermed også lavest mulige udslip af skadelige udstødningsgasser. Alle biler har fuld ståhøjde og er indrettet med tanke på bedst mulige ergonomi og sikkerhed for den enkelte medarbejder. Alle biler er udstyret med automatgear, som giver ekstra komfort og sikkerhed ved kørsel i tæt trafik og ved kørsel med tungt læs.

Vi laver meget arbejde på heavy-duty maskiner som kræver specialværktøj, som både fylder meget og vejer meget. For ikke regelmæssigt at bryde de lovpligtige vægtgrænser for vores servicevogne har vi investeret i 6 lukkede cargo-trailere, som alle er indrettet med generator, kompressor, hydraulisk aftrækker-værktøj og andet specialværktøj til de ekstra tunge opgaver. Dette udstyr muliggør løsning af enhver tung opgave med fuld respekt for medarbejdernes ergonomi, sikkerhed og gældende lovgivning.