Ny Distriktschef - Sjælland: Rasmus Dehli Vadstrøm

ProTruck A/S har pr. 1. september 2017 ansat Rasmus Dehli Vadstrøm som Distriktschef på Sjælland - Storkøbenhavn

ProTruck A/S har pr. 1. september 2017 ansat Rasmus Dehli Vadstrøm som Distriktschef på Sjælland - Storkøbenhavn.

ProTruck formulerede for 5 år siden en ambition om at være en ægte landsdækkende salgs- og servicevirksomhed indenfor intern transport materiel og ansættelsen af Rasmus Dehli Vadstrøm er et naturligt skridt i denne plan.

Sjælland udgør som salgsområde ca. 35-40% af det samlede marked indenfor salg af intern transport materiel og en fornuftig position i dette marked er en afgørende forudsætning for ProTruck´s videre udvikling.

Sjælland er en dynamo i dansk økonomi og distriktet Storkøbenhavn er kendetegnet ved at have mange store logistik- og distributionsvirksomheder, som netop anvender den type gaffeltruck og warehouse produkter, som ProTruck og Hyster er allerbedst til.

Rasmus er 33 år gammel og bosiddende i Borup på Sjælland. Han har stor erfaring fra truckbranchen, hvor han tidligere har arbejdet som montør og senere Distriktschef i konkurrerende virksomheder. Rasmus vil varetage kunderelationer og udbygge salget i distriktet, så vi kan få endnu flere kunderelationer på Sjælland, baseret på en bred og dyb erfaring samt et yderst godt kendskab til både distrikt og kunder.

Rasmus vil som udgangspunkt have kontor i vores nye lokaler på Kærup Parkvej 20, 4100 Ringsted, hvorfra han vil servicere og sælge til alle eksisterende og nye kunder i Storkøbenhavn. 

Rasmus står til rådighed fra fredag den. 1. september 2017 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 29 71 00 81 eller mail rva@protruck.dk

Tilbage