ProTruck ansætter Salgskonsulent til Eftermarkedet

ProTruck ansætter Salgskonsulent til Eftermarkedet

ProTruck A/S har pr. 1. oktober 2015 ansat Verner Domino som Servicekonsulent i Jylland og på Fyn. Sideløbende vil Verner Domino varetage salgsansvaret for distrikt 2 i samarbejde med salgsdirektøren.

ProTruck ansætter Salgskonsulent til Eftermarkedet

ProTruck A/S har pr. 1. oktober 2015 ansat Verner Domino som Servicekonsulent i Jylland og på Fyn. Sideløbende vil Verner Domino varetage salgsansvaret for distrikt 2 i samarbejde med salgsdirektøren. ProTruck har gennem længere tid haft behov for en stabil servicekonsulent med fokus og erfaring på eksisterende og nye kunder på serviceområdet i Danmark.

Verner er 54 år gammel og bosiddende i Galten. Verner kommer med mere end 20 års praktisk erfaring fra truckbranchen, hvor han har arbejdet som montør og servicekonsulent. Verner kommer senest fra en stilling som Servicekonsulent i truckbranchen.

Verner vil have kontor i Odder samt hjemmekontor i Galten, hvorfra han vil servicere og sælge til alle eksisterende og nye kunder. Verner vil sammen med salgsdirektøren varetage salg af nye og brugte maskiner i distrikt 2.

 

Verner står til rådighed fra torsdag den. 1. oktober 2015 og han kan hos ProTruck A/S kontaktes på mobil nr. 29 71 00 82 eller mail vdo@protruck.dk

Tilbage