ProTruck A/S leverer komplet truck-flåde til Bladt Industries

ProTruck A/S har netop gennemført leverance af en større flåde af Hyster gaffeltruck til Bladt Industries, som er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner.

ProTruck A/S har netop gennemført leverance af en større flåde af Hyster gaffeltruck til Bladt Industries, som er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner. Bladt Industries opererer inden for tre kerneforretningsområder:

–        vind og vedvarende energi

–        olie og gas energi

–        infrastruktur.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer Bladt Industries en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger, til både on- og offshore projekter. Kompetencerne omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og såkaldte jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter.

 

Til at løse løfte- og transport opgaver fra 1 – 52 ton har Bladt valgt en komplet Hyster løsning bestående af 12 maskiner fra ProTruck A/S, herunder 6 eldrevne gaffeltruck, 4 dieseldrevne gaffeltruck og en fabriksny 52 ton sværlast gaffeltruck.

Distriktschef Simon Fjord udtaler at kombinationen af høj kvalitet, 24-7-365 service samt direkte levering fra eget lager var blandt de afgørende årsager til at ProTruck A/S fik håndslag på handelen. Aftalen er en såkaldt rental aftale hvor maskiner, drift og service er dækket via ProTruck.

Tilbage