Om ProTruck

Vi hjælper danske virksomheder med værdiskabende logistikløsninger af enhver tænkelig art

ProTruck A/S er i dag én af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på godt 350 mio. kr. Denne markedsposition er opnået på bare syv år siden starten i 2012, og nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere kombineret med et konstant sats på høj kvalitet i både produkter og service.

ProTruck A/S tilbyder komplette logistik løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små el-drevne palleløftere, motor truck, store containertruck og kundespecifikke specialløsninger.

Vi importerer og forhandler kørende materiel fra nogle af markedets førende producenter:

Hyster gaffeltruck fra 1 – 65 tons

MOL terminal-trækkere fra 25 – 36 tons

Carer sværlast el-truck fra 6 – 25 tons

Utilev prisbillige diesel, gas og el-truck fra 1,3 – 5 tons

Dulevo fejemaskiner og gulvvaskere

JCB sakselifte fra 4,5 til 13,8 meter

Bulmor sidelæssere og 4-vejs gaffeltruck

 

Landsdækkende salgs- og serviceorganisation

Virksomheden har afdelinger i Odder, Ringsted, Aalborg og Frederiksværk og beskæftiger mere end 85 medarbejdere. En af vores vigtigste kompetencer er en landsdækkende serviceorganisation, der suppleres af et stort og specialiseret reservedelslager med markedsledende logistik systemer - som sikrer effektiv dag-til-dag levering ved bestilling indtil kl. 17.00.

 

Ét af Skandinaviens største udvalg samlet ét sted

Mere end 250 nye og brugte maskiner i alle størrelser og konstruktionstyper udstilles løbende i vores moderne showrooms i både Odder og Ringsted. På begge lokationer råder vi over nye, moderne og rationelle faciliteter og hele 12.000 m2 under tag. 

Det gør os til én af Skandinaviens største udbydere af maskiner og udstyr til logistik og intern transport.