UnikTruck A/S

UnikTruck er selvstændig forretningsenhed under ProTruck, og er en international, nichebaseret handelsvirksomhed med speciale i køb, salg og udlejning af nyere brugte gaffeltruck samt container maskiner.

Vi er specialister i renovering, service, salg og udlejning af heavy-duty gaffeltruck og container-maskiner.

Vores internationale handelsnetværk og kompetence, sikrer gode og funktionelle sværlast produkter til en attraktiv pris sammenlignet med nye.

I princippet køber og sælger vi gaffeltruck i alle størrelser, og med både el, gas og dieseldrevne motorer. Men vores absolutte tyngdepunkt ligger på tunge gaffeltruck fra 10 – 65 ton kapacitet, containermaskiner op til 46 ton kapacitet samt øvrige heavy-duty maskiner, hvor vi igennem årene har opbygget et stærkt købs- og salgsnetværk i Europa og resten af verden.

UnikTruck A/S blev etableret i 2007 af adm. direktør Michael Laursen og virksomheden er idag en selvstændig forretningsenhed under ProTruck A/S. UnikTruck drives dels fra hovedkontoret i Odder og dels fra afdelingen på frihavnen i Hamborg, hvor vi råder over 3500 m2 lager, værksted og kontorer. Nøglepersonerne bag UnikTruck har 30 års international erfaring indenfor køb, salg og renovering af heavy-duty materiel. Netop denne erfaring er din garanti for en branchekompetent rådgivning samt en fair og tryg handel.