Lej din gaffeltruck eller lagermaskiner til akutte og midlertidige behov

Til tider står virksomheder med opgaver, som skal løses med maskinkraft, men som samtidig ikke har et omfang og en varighed, der retfærdiggør en permanent og langsigtet investering i det nødvendige udstyr. Den oplagte løsning er ofte at leje en gaffeltruck eller en lagermaskine hos ProTruck for en kortere eller længere periode - med service, reparationer og forsikring fuld dækket ind af leverandøren.

Du kan leje alle maskintyper og størrelser fra én enkelt dag til flere måneder.
Med ét af Skandinaviens bredeste udvalg af maskiner i baghånden har vi med stor sandsynlighed lige netop det, du mangler, hvad enten det f.eks. drejer sig om en elektrisk palle løfter, en stabler med initial-løft eller en 52 tons dieseltruck.

Vi er helt bevidst lagerførende i alle typer gaffeltruck og lagermaskiner, og opstår der et akut behov, kan kunden som udgangspunkt leje manglende maskiner med dags varsel. Vi driver egen vognpark med hele 5 lastbiler med sættevogn, og vi kan sikre levering overalt i Danmark – ligeledes med dags varsel og med egne chauffører som er specialister i de maskiner vi leverer. Dét sikrer dig tryghed når du har brug for ekstra assistance.

Kontakt salgsafdelingen på 69 66 34 56 eller på salg@protruck.dk og hør nærmere om muligheder, udlejningspriser m.v.