Nye maskiner til alle typer af intern transport og logistik

Gaffeltruck - lift - terminaltrækker - gulvvasker - sidelæsser - fejemaskiner

ProTruck A/S importerer og forhandler en række af verdens førende mærker inden for godshåndtering, lagerdrift og intern transport. Udvalget af handelsmærker omfatter Hyster’s unikt brede sortiment af lagermaskiner, gaffeltruck og container-truck.
Supplerende hertil importerer og forhandler vi MOL terminaltraktorer, JCB lifte, Carer mellemstore og store el-gaffeltruck fra 6-25 tons, Dulevo fejemaskiner, sidelæssere og 4-vejs truck fra Bulmor og prisbillige standard truck fra Utilev.
Det brede og dybe udvalg af produkter sikrer, at vi kan dække ethvert behov og enhver udfordring i din virksomhed – lige fra smidig palle håndtering til effektiv transport af containere og svært gods på op til mere end 100 tons.

 

Kvalitet, produktivitet og godt arbejdsmiljø i højsædet

Alle vores handelsmærker er kendetegnet ved høj kvalitet, driftssikkerhed, lave levetids omkostninger, fremragende ergonomi samt en god brændstoføkonomi til gavn for produktiviteten og det gode arbejdsmiljø. Resultatet er at vi kan tilbyde dig fremragende totalløsninger på tværs af alle mulige kunder og behov.

 

Specialløsninger fra eget værksted

Flere af nøglepersonerne bag ProTruck A/S har en lang fortid i Danmarks to eneste gaffeltruck fabrikker. Denne baggrund sikrer dybe produkt- og konstruktionsevner som oftest ikke findes i en handelsvirksomhed. Gennem årene har vi derfor opbygget en bred og dyb erfaring med at kundetilpasse maskiner til kunder og applikationer med særlige behov. Nogle gange er der tale om mindre tilpasninger, andre gange er der tale om mere gennemgribende ændringer af både konstruktion og opbygning. Denne markedsledende fleksibilitet og knowhow sikrer, at vi kan levere maskiner skræddersyet til enhver mulig opgave.