Carer gaffeltruck
Carer gaffeltruck

SVÆRLAST EL-TRUCK TIL KRÆVENDE KUNDER OG APPLIKATIONER

Carer anses med god grund som én af pionérerne indenfor udvikling og produktion af el-truck til krævende og tunge løft. Carer investerer årligt store beløb i kontinuerlig produktudvikling med henblik på at skabe innovative, velkørende og driftssikre el-drevne maskiner - som alle produceres på virksomhedens moderne fabrik i Cotignola i Norditalien.

Carer producerer højtydende el-truck som i kraft af stærke komponenter og kompakte byggemål er i stand til at erstatte motor-truck i næsten enhver mulig applikation. Både el-motorer og batteri konfigurationer vælges med fokus på høj ydeevne, lang driftstid og effektiv flytning af gods. Hvor mange konkurrenter nøjes med et 80 volt system og tvinges til hyppige batteri skift, kører Carer med 96 eller 120 volt el-system og generelt større batterier som sikrer en markedsledende effektivitet og driftstid.

Fælles for alle Carer modeller er høj-kvalitative komponenter indenfor motorer, aksler, styringer og løftemaster hvilket sikrer problemfri drift og lave driftsomkostninger. En Carer truck er bygget i høj kvalitet og er dermed ikke en billig truck, men den høje kvalitet sikrer en billig og problemfri drift i kundens ejertid. Intelligente diagnose systemer og logiske parametriske indstillingsmuligheder sikrer, at vi kan tilpasse trucken til den individuelle chaufførs specifikke ønsker og behov.

Miljøvenlig flytning af gods


Carer’s serie af el-drevne gaffeltruck er udviklet for at sikre maksimal miljøvenlighed ved flytning af tungt gods. En moderne el-truck har ingen emissioner. En yderligere vigtig parameter er, at netop el-drift er betydeligt mere driftsøkonomisk end brændstof drevne truck, så brugen af el-truck gavner også virksomhedernes bundlinje. Så god driftsøkonomi kan sagtens kombineres med miljøvenlig logistik håndtering – selv i de tunge tonnager.

Et 2-delt batteri system med let adgang til chassis’et i begge sider betyder at man ved flerholdsskift kan skifte batteri indenfor få minutter, og dermed køre intensivt 24-7-365 uden indskrænkninger.

Høj produktivitet


Carer el-truck er generelt udviklet og bygget til intensiv drift. Maskinerne har høj ydeevne og kan fås i et væld af varianter. En af Carer’s specialiteter er kompakt byggede el-truck, som hvad bredde og længde angår er væsentlig mere pladsbesparende end normale gaffeltruck. Det samt et banebrydende program af løftemaster fra 3 til 9,5 meter løftehøjde betyder maksimal udnyttelse af de kvadratmeter din virksomhed har rådighed over.

Carer’s produktprogram


Kraftfuld, kompakt, driftssikker og pålidelig el-truck op til 25 tons kapacitet.

Carer er markedets eneste producent af el-truck som dækker løftekapaciteter fra 4,5 – 25 tons med moderne AC el-drift, samt også producerer el-truck helt op til 12 tons kapacitet som kan køre ind i containere og håndtere gods uden emissioner.

F serien – ekstremt kompakte byggemål, komfortabel og høj ydeevne

Løftekapaciteter fra 1600kg til 8000kg (80volt og 96volt)

Z serien – Den mest kompakte el-drevne heavy-duty truck på markedet. Høj fører position for maksimal udsyn og sikkerhed
Løftekapaciteter fra 2500kg to 15 000kg (96volt og 120volt)

R serien – El-drevne heavy-duty truck til effektiv gods håndtering både indendørs og udendørs
Løftekapaciteter fra 4500kg til 16 000kg (80volt og 120volt)

K serien – Markedets bredeste udvalg af el-truck til kørsel i 20” og 40” containere
Løftekapaciteter fra 4500kg til 12000kg (80volt og 96volt)

A serien - Ny innovativ Carer A-serie til krævende brugere

Løftekapaciteter fra 8000kg til 10000kg (96volt)


Carer’s nye og banebrydende A-serie af højtydende el-truck bygges med løftekapacitet fra 8 til 10 tons. Maskinen drives af en trio af moderne og højtydende vekselstrøms elmotorer: To styk 15 KW AC køremotorer og en AC løftemotor med hele 52 KW. Motorerne roterer med helt op til 5400 omdrejninger i minuttet og har masser af drejningsmoment hvilket giver en kørehastighed på hele 20 km/h. Resultatet er overlegne præstationer som sætter standarden for el-truck i 8-10 tons klassen.

Maskinen drives af et 96 volt batteri som sidder bag en elegant hængslet låge i begge sider. Batteriet kan således enkelt og hurtigt skiftes gennem chassis siden. Maskinen er fra starten udviklet med en førerkabine i flot design og høj kvalitet. Kabinen er flydende ophængt på gummi bøsninger i alle fire hjørner, hvilket isolerer støj og vibrationer fra køre- og løftemotorer til et minimum. Kabinens ergonomi er fremragende og mast programmet er udviklet i tæt samarbejde med truckførere i hele Europa - med tanke på maksimal frisigt og sikkerhed.