Fimap E-Spray til rengøring og desinfektion af alle rum og overflader.

Er rengøringen blevet en tidsrøver? Er hænderne tørre af sprit? Med E-spray kan du spare masser af tid og effektivisere rengøring af overflader.

Om FIMAP

FIMAP er en verdensledende rengøringsproducent fra Verona i Norditalien. FIMAP har netop lanceret en let håndterbar og effektiv maskine, der er specialfremstillet til sterilisering og rengøring helt i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens coronavirus anbefalinger. FIMAP E-Spray egner sig blandt andet til rengøring af skoler, fitnesscentre, kontorer, hospitaler, caféer, institutioner, frisørsaloner, butikker - ja, alle steder, hvor mennesker samles i større antal.

 

Hvorfor har du brug for en E-Spray?

Bakterier kan hurtigt sprede sig til mange overflader, hvor de potentielt kan overleve i flere dage. Grundig disinfektion er en nødvendighed, men med en manuel spray eller håndkraft kan det tage lang tid og være besværligt. Mange overflader såsom computertastaturer, hospitalsudstyr og kasseapparater er svære at desinficere på en nem og ordentlig måde.

Fimap's elektrostatiske ladede E-Spray kan disinficere hele overflader på en nem og grundig måde, også på de steder hvor det er svært at rengøre med traditionelle metoder såsom klude, papir eller rengøringsmiddel.

FIMAP E-Spray er designet med udgangspunkt i at formindske smitterisici af coronavirus og andre bakterier på overflader. Når E-Spray bruges afgiver den en sky af ladede partikler som rammer og renser en given overflade. Du og dine kollegaer kan således spare tid og besvær samtidig med at frekvensen af rengøring kan holdes oppe uden ekstraomkostninger.

 

Kontakt os nu for en effektiv rengøringsløsning

Grundet coronavirus er der rift om maskinerne i denne tid. Vi er lagerførende fra medio juni, men du kan kontakte Janni Frederiksen allerede i dag for forudbestilling, information og eventuel demonstration af maskinen.

Janni Frederiksen
Telefon: +45 9215 3303
E-mail:
jfr@protruck.dk

Produktbrochuren kan hentes her (Engelsk)