Fimap MMg

ideel til rengøring i f.eks. biludstillinger, swimmingpools, fitnesscentre, supermarkeder pakhuse, indkøbscentre, produktionsvirksomheder og serviceområder.

Fimpa MMg arbejder i ethvert miljø op til 4.500 m2 og er ideel til rengøring i f.eks. biludstillinger, swimmingpools, fitnesscentre, supermarkeder pakhuse, indkøbscentre, produktionsvirksomheder og serviceområder.

Fimap MMg er nyeste skud på stammen af ride-on gulvvaskemaskiner fra Fimap, som revolutionerer den professionelle rengøringsverden, fordi den leverer en ekstrem bæredygtighed, er stabil og ikke mindst er en prisoverkommelig rengøringsmetode

Intelligent rengøring

Fimap MMg gør rengøringen intelligent, interaktiv og let via en avanceret teknologi. Innovationen er i fokus og løsningerne skaber de bedste resultater i små og mellemstore områder. Designet giver komfort, sikkerhed og produktkvaliteten sættes i fokus.

Fimap MMg kan leveres både med valsebørste eller med disc og designes både i Basis og plus-versioner. Versionerne der er døbt Plus er udstyret med ID-intelligent drev hvilket betyder, at maskinen giver adgang til et ekstraordinært valg af tilpassende funktioner der imødekommer alle typer krav for indstilling i forhold til rengøring, herunder mængde af vand, børste tryk samt kraften på sugemotoren.  

Funktioner

Eco mode-funktion

Funktionen reducerer energi, vand og sæbeforbrug, hvilket sikrer lave driftsomkostninger. Denne funktion reducerer ligeledes støjniveauet og gør det muligt at arbejde i stærkt trafikerede miljøer såsom, supermarkeder og butikker eller følsomme miljøer som hospitaler, plejehjem og skoler uden at forstyrre de omkringværende.

 

FLR (Fimap Long Range)

Det er et system til genanvendelse af vand, der filtrerer og renser vaskemiddelløsningen og dermed gør den tilgængelig igen. Det er velegnet til hyppig rengøring af gulve, der er kendetegnet ved let snavs.

FFL (Fimap Fleet Management)

Fimap MMg har FFM (Fimap Fleet Management) dette system lader Fimap MMg kommunikere med dig, når du har lyst. Et eksempel på dette er, at systemet indsamler data der er sendt af maskinerne og transformerer dem til værdifulde oplysninger, der er tilgængelig 24/7 via din smartphone. FFM lader dig vide, hvor maskinerne er og om de planlagte handlinger udføres på de aftalte tidspunkter. Ligeledes kan batteriets forhold kontrolleres og kvaliteten af opladninger for at optimere batteriernes udholdenhed.

 

Produktinformation:

 • Vaskeareal pr. time: Op til 4.500 m2
 • Arbejdesbredde: 750 mm
 • Rent-/snavsevandstank: 110/110 liter.
 • Sugefod: 900 mm
 • Køretid pr. opladning: Op til 4 timer.
 • Batteri 24 Volt
 • Integreret batteri og lader.
 • Leveres komplet med 2+1 børste
 • Længde 1600 mm
 • Højde 1242 mm
 • Bredde 881 mm

 

 

Brochurer og datablade