ProTruck A/S genopbygger og renoverer svært skadet DanTruck gaffeltruck

En af Europas store producenter af stålrør til energiforsyning havde et akut uheld, hvor en beton konstruktion faldt ned og beskadigede kabinen på en DanTruck gaffeltruck. Trucken var specielt lavet med ekstra lav kabine, da trucken skulle operere i elevator- og kælder. Så da maskinen ikke umiddelbart kunne erstattes af en anden truck var det afgørende vigtigt at få maskinen hurtigt og effektivt i drift igen.

Da DanTruck ophørte med produktion af gaffeltruck i 2009 og senere gik konkurs i 2011 var der ikke meget hjælp at hente hos den tidligere leverandør.

ProTruck A/S har flere specialister og teknikere ansat, som har arbejdet på DanTruck-Heden fabrikken igennem mange år mens fabrikken var i drift, og som derfor kender produktet lige så godt som deres egen bukselomme. Resultatet blev at ProTruck fik til opgave at rekonstruere den ødelagte kabine samt lave en generel renovering af maskinen. Da skaden skete hentede ProTruck A/S straks maskinen i Sydtyskland med egen lastbil og leverede den tilbage bare 14 dage senere – og nu i en stand som er helt i top.

ProTruck A/S er specialist i både nye og gode brugte gaffeltruck, og har som én af meget få aktører kompetence indenfor alle væsentlige tekniske discipliner såsom mekanisk klargøring, svejsning, spåntagning, sandblæsning, overfladebehandling og lakering – og alt sammen under eget tag.

Virksomheden kan således klare enhver opgave hurtigt og effektivt, stort set uanset maskinens mærke og årgang.

Besøg www.protruck.dk og læs mere om virksomheden og vores produkter og services.