MOL terminaltraktorer til terminaler og transport af tungt gods

Driftssikker, driftsøkonomisk, kraftfuld og robust bygget – og altid med chaufførens komfort og velbefindende i centrum. Det er nogle af de oplagte fordele ved de belgiske MOL terminaltraktorer. Maskinerne er ekstremt funktionelle og bygger på årtiers erfaringer med intens hårdt dagligt slid i havne, terminaler og industri ved f.eks. transport af containere, løstrailere og skiftelad.

De allerbedste hovedkomponenter fra Volvo, Cummins, Allison, ZF og Kessler samt moderne produktionsteknologier anvendes løbende til at forbedre terminaltraktorerne yderligere og udbygge MOL's stærke markedsposition indefor nøgleområderne brugervenlighed, ergonomi og sikkerhed. "Tough Trucks" er egentlig et Hyster slogan, men det matcher ligeså godt MOL produkterne, som udvikles og produceres med ekstrem fokus på kvalitet og funktionalitet i konstruktion, design og teknologi – og kan føles når man sidder i maskinen.

MOL er en familieejet belgisk specialproducent af terminaltrækkere og specialkøretøjer, der har eksisteret siden 1944. MOL har ca. 650 ansatte fordelt på to fabrikker og tilbyder både 2- og 4-hjuls drevne terminaltraktorer, som bruges på terminaler og havne til at trække containere eller tungt industrielt gods.

Præcis ligesom ProTruck er MOL en privatejet virksomhed, som er kendt for høj produktkvalitet, korte kommandoveje samt god service og stort fokus på den enkelte kunde. Det betyder at maskiner ofte tilpasses til specielle brugerønsker direkte fra fabrikken.

MOL Terminaltraktorer

Udvalget af MOL terminaltraktorer omfatter:

  • MOL YM-modeller med sideplaceret førerhus til håndtering af f.eks. løse sættevognstrailere og anhængere
  • MOL YME-modeller er med optimeret Litium/Io batteri, som sikrer en effektiv kørsel uden forbrug af fossilt brændstof
  • MOL RM-modeller med vendbar førerplads designet til RoRo-opgaver og meget tunge industri transporter, der kræver både råstyrke og hurtighed
  • MOL YT-modeller med vendbar førerplads til klassiske terminalopgaver på f.eks. havne
  • MOL HM-modeller anvendes til tip-trailere eller special opgaver, hvor en Terminaltraktor med ekstra hydraulik er nødvendigt f.eks. løse affaldscontainere og anhængere

Udvalget omfatter også diverse specialmodeller samt lowrider versioner af ovennævnte modeller.

MOL Terminaltraktorer