Service

Landsdækkende service og rådgivning

Vi ved bedre end de fleste, at gaffeltruck og andet kørende materiel er forudsætningen for effektiv logistik og høj produktivitet hos vores kunder. Står en maskine stille på grund af tekniske fejl, får det mærkbare praktiske og økonomiske konsekvenser. Netop dette faktum forpligter os til at yde det bedste i forhold til forebyggende vedligeholdelse og service.

 

Vi tilbyder et landsdækkende servicenet med 40 erfarne serviceteknikere og servicebiler, strategisk spredt ud over hele landet. Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en maskine ikke fungerer efter hensigten. Som en selvfølge indeholder hver enkelt servicebil desuden et komplet lager af de mest gængse reservedele samt moderne diagnose værktøjer.

 

Vores serviceorganisation styres centralt fra vores to hovedafdelinger. De ligger placeret i Odder lige syd for Aarhus og Ringsted lige midt på Sjælland. Moderne værktøjer som on-line tidsregistrering og rapportering, samt GPS-styring af servicebilerne er med til at sikre et præcist overblik, hurtig reaktion og effektivt arbejde.

 

Serviceaftale eller service efter behov:

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder: Du kan f.eks. indgå en skræddersyet aftale om service- og vedligeholdelse af virksomhedens maskiner eller bestille service efter behov.

 

Kontakt serviceafdelingen på 69 66 34 56 eller service@protruck.dk og hør nærmere om de mange kundeorienterede løsninger vi tilbyder.