Tilbehør og specialudstyr til gaffeltruck og andet kørende materiel

Skal virksomhedens nye eller brugte gaffeltruck bruges til specielle opgaver, have særlige funktioner eller øget sikkerhed i form af kamerasystemer til at øge overblikket og sikkerheden i forbindelse med palle- og godshåndtering ?. Uanset ønsker og behov finder du både den faglige rådgivning og de tekniske løsninger hos ProTruck.

Vi har et særdeles bredt og dybt udvalg af tilbehør i form af forskellige aggregater og tilbehør, der gør det muligt at skræddersy trucken til enhver individuel opgave. Udstyrslisten er omfattende og dækker alt fra Hyster Tracker, som er Hysters top-moderne GPS styrede og web baserede flådestyringssystem, over gængse gaffelflyttere til vendeaggregater og bluespot sikkerhedslys.

Tag os med råd, hvis du er i tvivl. Vi har stor erfaring i at finde den optimale løsning ud fra dine ønsker og krav – og vi har udstyret som sikrer dig effektivitet og sikkerhed.

Se udvalget her - og kontakt salgsafdelingen for at bestille eller tage en snak om den bedste løsning på 69 66 34 56 eller salg@protruck.dk.