Kvalitetsløsninger indenfor batterier og ladere

ProTruck fokuserer,  i naturlig konsekvens af de konstante fremskridt inden for batteriteknologien samt de øgede miljøkrav, intensivt på batteri- og lader området. Vi har beskæftiget os med el-truck og batterier i mange år og har fulgt udviklingen lige siden starten – så vi ved, hvad det drejer sig om.

Vi råder over komplette løsninger med alt inden for batterier og ladere fra nogle af verdens førende producenter. Vi importerer og sælger Hyster’s eget program af batterier og ladeapparater, og herudover har vi samarbejde med markedets førende andre førende leverandører. Vores erfaring og produktudvalg gør, at vi kan tilbyde den nødvendige kapacitet og knowhow til at skræddersy effektive batteri- og ladeløsninger, der passer præcist til virksomhedens behov.

Det hele bakkes op af et landsdækkende serviceapparat, som sikrer at din batteriteknologi altid fungerer og er i topform. Det øger udbyttet og levetiden af batterierne.

ProTruck er eneforhandler af industribatterier fra Hyster. Sortimentet dækker alle truckmodeller – og omfatter sågar lithium-ION batterier på 350V på 8-9 tons gaffeltruck.

Det unikke ved Hysters Lithium-ION teknologi er at ydeevnen er fuldt på højde med dét vi kender fra dieseltruck, samt at man kan oplade batteriet 100% på bare 2 timer.