Industri diagonal og radial dæk i alle mulige størrelser

Få maksimal oppetid på din truck – uanset hvilke truckdæk du kører på

De rigtige dæk på trucken øger produktiviteten og giver en bedre totaløkonomi. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige truckdæk i forhold til opgaven - og løbende sørge for at dækkene er i order og sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Hos ProTruck bygger vi på årtiers erfaring med alle tænkelige dæktyper til alle mulige maskintyper – uanset om det gælder massive dæk, luftgummidæk, bandager eller andet.

Truckdæk monteret på fælg

ProTruck sætter altid kunden først og tilbyder vi at montere din nye dæk (leveret komplet på fælge) direkte på din truck i virksomheden. Vi rykker ud døgnet rundt og vores erfarne dækspecialister sikrer dig et hurtigt skifte, så du kun oplever minimal nedetid. Alternativt kan du altid have et mindre nødlager af hjul liggende med dæk på fælge, som er klar til at blive monteret af vores erfarne teknikere.

 

Vælg dæktype med omhu

Tag ProTruck med på råd, når det gælder dæk til din flåde af truck og andre kørende maskiner. Vi sørger for at have alle dækstørrelser på lager til lynhurtig levering, og vi supplerer for egen regning løbende vores lager af dæk så det understøtter dine behov.

Vi køber stort ind og kan derfor altid præsentere dig for skarpe og konkurrencedygtige priser på dækkene. Vi leverer altid dæk og hjul til gode nettopriser.

 

Kontakt reservedelslageret for yderligere informationer.