FLK high-end kabiner

En banebrydende high-end kabine til krævende kunder – udviklet og produceret i Danmark

 

ProTruck sætter en ære i at kunne afdække enhver kundes specifikke ønsker og behov til teknisk udstyr og komfort udstyr. Vi har derfor, i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK Cabin A/S i Toftlund, udviklet en flot og funktionel FLK high-end førerkabine til både Hysters motordrevne truck fra 4-9 tons samt Hysters el-drevne truck fra 2,2 - 6 ton løftekapacitet.

I Skandinavien er der tradition for kabiner, som giver den bedst mulige ergonomi, frisigt og dermed sikkerhed. Kabiner ønskes i Norden ofte med et lavere støj- og vibrationsniveau end dét, som standard fabriksmonterede kabiner kan præstere. Det har derfor været ProTruck’s ambition at sætte helt nye standarder for oplevelsen af rum-fornemmelse, frisigt samt et absolut minimum af lyd og vibrationer med denne nye kabine.

Resultatet er intet andet end imponerende og åbner helt nye muligheder for både danske truckbrugere og kunder i vores skandinaviske nabolande.

Kabinen er konstrueret i et meget slankt design, hvilket giver en lys kabine med enestående frisigt. Kabinen er som noget helt nyt og banebrydende ophængt i hydrauliske ophæng og er dermed helt separeret fra motor, transmission og drivaksel, hvilket sikrer et minimum af lyd og vibrationer inde i kabinen. Denne teknologi er hentet direkte fra bilindustrien, hvor hydrauliske ophæng i dag anvendes til drivlinjer i biler og lastbiler.

 

Kunderne tilbydes med denne kabineløsning det bedste fra to verdener:

En uovertruffen komfort og arbejdsglæde, som ikke findes bedre på markedet, kombineret med den høje kvalitet, driftsøkonomi og driftssikkerhed, som kendetegner enhver Hyster gaffeltruck.

Kontakt Salgsafdelingen på tlf. nr. 69 66 34 56 eller salg@protruck.dk og oplev ved selvsyn markedets suverænt fineste gaffeltruck-kabine.