FLK high-end kabine til motordrevne Hyster truck fra 4 - 9 ton kapacitet

ProTruck har, i tæt samarbejde med den danske kabine specialist FLK, udviklet en flot og funktionel high-end førerkabine til Hysters mellemtunge motor truck serie fra 4 - 9 ton løftekapacitet.

Det har været ProTruck’s ambition at sætte nye standarder for ergonomi, frisigt, støjniveau og vibrationer. Resultatet er lykkedes til fulde, og FLK har med sin lange og dybe erfaring på kabineområdet, været en fantastisk god kompetence-partner på udviklingsprojektet.

Hyster fabrikken producerer allerede en god standard kabine, som mange kunder er glade for, og som fortsat vil findes som indgangs model.

I Skandinavien er der imidlertid tradition for kabiner, som giver endnu bedre ergonomi, frisigt og lavere støj- og vibrationsniveau end dét som standard kabinerne tilbyder.

Det er ProTruck’s ambition at sætte nye standarder for oplevelsen af frisigt, lyd og vibrationer med denne nye kabine.

Kabinen er konstrueret i et slankt design, hvilket giver en lys kabine med enestående frisigt. Kabinen er ophængt i fleksible gummi ophæng og er således helt separeret fra motor, transmission og drivaksel, hvilket sikrer et minimum af lyd og vibrationer i og omkring førerpladsen. ProTruck realiserer et støjniveau på ca. 72,5 db(A) ved maksimale motoromdrejninger, samtidig med at vibrationer og resonans stort set er elimineret.

Kunderne tilbydes med denne kabine løsning det bedste fra to verdener: En uovertruffen komfort og arbejdsglæde, som ikke findes bedre på markedet, kombineret med den sublime kvalitet og driftssikkerhed, som kendetegner enhver Hyster gaffeltruck.

ProTruck lagerfører altid et udvalg af Hyster’s 4-9 ton modeller med FLK kabinen.  Kontakt Salgsafdelingen på tlf. nr. 69 66 34 56 eller salg@protruck.dk og oplev ved selvsyn markedets suverænt fineste gaffeltruck-kabine.